Niveaus

Bij DETObeach kan er op verschillende niveaus gespeeld worden van laag, midden tot hoog, waarbij we het niveau van de Nevobo zaalcompetities als uitgangspunt nemen. Er wordt gespeeld in teams van 2×2 en 3×3. Kijk voor de mogelijkheden op de aanmeldpagina. Naast een heren-, dames-, mix- en jeugdcompetitie organiseren we ook een gezellige recreatie- / bedrijvencompetitie waarbij teams van 3 collega’s of vrienden (regel: minimaal 1 dame in het veld) het als team tegen elkaar op kunnen nemen.

Voor de mix-poule geldt de regel dat er per team minimaal 1 dame in het veld dient te staan. Dit geldt tevens voor de recreatiepoule. In alle competities wordt er 1 set gespeeld tot 21 punten (twee punten verschil).

We verzoeken inschrijvende teams zoveel mogelijk rekening te houden met het niveau waarop ze, al dan niet in de zaal, actief zijn of zijn geweest. Spelplezier staat tijdens DETObeach voorop. Schrijf je dus in op voor jouw team passend niveau, zodat zowel jij als je tegenstanders een leuke toernooidag zullen hebben.

Beleid bij te weinig inschrijvingen

De organisatie houdt zich het recht voor om bij onvoldoende deelname van een bepaald niveau de ingeschreven teams in een ander niveau in te delen, waarbij de organisatie zoveel mogelijk rekening houdt met de aard van de inschrijvers en het alternatieve niveau.

Reacties zijn gesloten.