Inschrijving gesloten

Met 43 teams die zich aangemeld hebben gaan we aan de slag om de poule indeling te maken. Inschrijven is dus niet meer mogelijk!

DETObeach 2024

Op zaterdag 15 juni 2024 vindt de 13e editie van ons super gezellige beachvolleybaltoernooi plaats. Het toernooi wordt gehouden op het grote strand in recreatiegebied De Groene Ster aan “Oer De Bril”. De aanvang van het toernooi is 10:00 uur, deelnemers kunnen zich vanaf 9:15 uur melden bij de wedstrijdleiding. Bekijk voor meer informatie en de toernooi voorwaarden de informatie-pagina.

Voor ieder wat wils

Bij DETObeach kan er op verschillende niveaus gespeeld worden van laag, midden tot hoog, waarbij we de Nevobo zaalcompetities als uitgangspunt nemen. Er wordt gespeeld in teams van 2×2 en 3×3. Kijk voor de mogelijkheden op de aanmeldpagina. Naast een heren-, dames-, mix- en jeugdcompetitie organiseren we ook een gezellige recreatie- / bedrijvencompetitie waarbij teams van 3 collega’s of vrienden (regel: minimaal 1 dame in het veld) het als team tegen elkaar op kunnen nemen.

Voor de mix-poule geldt de regel dat er per team minimaal 1 dame in het veld dient te staan. Dit geldt tevens voor de recreatiepoule.

In de dubbele competitie wordt er 1 set gespeeld.

Reacties zijn gesloten.